His story

Een nieuwe start

Nog even nagenieten van de tijd van rust en even niets te hoeven. Voor de meeste mensen is de vakantie voorbij en begint het “gewone” leven weer. Vele activiteiten staan weer in de startblokken. Een nieuw schooljaar met een startweek, het kerkelijk seizoen met een startzondag, cursussen die starten, de voetbalcompetitie gaat van start. Wat een apart woord is “start” eigenlijk. In het woordenboek staat, een begin ergens van, of aan de praat krijgen (hierbij denk ik aan een auto starten).

Het is in ieder geval een beginpunt. Het kan zijn dat je opnieuw begint of iets nieuws begint.
Mijn blog “Zie, Ik maak iets nieuws.”was de 1e aanzet voor deze site. Ik mocht starten met het schrijven van reisverhalen en over verschillende momenten in mijn leven. Ik vind het geweldig dat jij dit leest en mij feedback geeft. Mijn hoop en gebed is dat ik door deze verhalen een verschil mag maken in mensenlevens.

De komende tijd zal ik weer actief zijn bij de kerk, bij Light4Nations, maar ook daarbuiten. In oktober staan er weer 2 mooie activiteiten op stapel. Ik mag meewerken in het Gebedsteam van “Like Jesus” (Go and Tell) en zal het laatste weekend van oktober meebidden bij het Heartbeatweekend in Ambt Delden. Ik ga proberen om in ieder geval 1x per maand een nieuwe blog te plaatsen. Er zijn ook nog verhalen uit een eerder jaar die ik nog niet geplaatst heb, die zullen te zijner tijd ook zichtbaar zijn. Misschien weet je wel hoe mijn situatie was en nu is. De tekst uit Jesaja 43:18,19,

Denk niet aan de dingen van vroeger,let niet op de dingen van het verleden. Zie, Ik maak iets nieuws. Nu zal het ontkiemen. Zult u dat niet weten? Ja, Ik zal een weg aanleggen in de woestijn,rivieren in de wildernis.

is voor mij een troost (Zie, ik maak iets nieuws) maar soms ook best wel zwaar. De weg door de woestijn is niet altijd leuk. Mijn verlangen is om fulltime voor God aan het werk te zijn. Dit kan ik niet alleen en ik wil jou vragen om voor mij te bidden! Bid dat God zijn plan met mijn leven bekend maakt en mij op de plek zet waar ik Hem het beste kan dienen.

Heel veel zegen voor iedereen die dit leest.
Wil je meer van mij weten? Bel of mail naar 0629452728 onnedevries@live.nl

Tot snel!
Onne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *