Muziek

For the One

Heb jij dat ook wel eens? Dat een lied jou, vanaf de eerste keer dat je het hoort, pakt en het je niet meer loslaat? Dit is zo’n nummer. De melodie maar vooral de tekst spreekt mij heel erg aan. Op mijn site ga ik meer van mijn favoriete muziek plaatsen. Muziek kan je heel erg raken en je weer moed geven. Het lied hieronder was dit jaar mijn favoriet.

Let me be filled With Kindness, and compassion for the One. The One for whom You loved, and gave Your Son. For humanity; increase my love.

Help me to love with open arms, like You do A love that erases all the lines, and sees the truth. Oh that when they look in my eyes, they would see You Even in just a smile; they would feel the Father’s love.

Oh how He loves us From the homeless, to the famous, and in between You formed us, You made us carefully ‘Cause in the end; we’re all Your children.

So help me to love with open arms, like You do A love that erases all the lines, and sees the truth Oh that when they look in my eyes, they would see You Even in just a smile; they would feel the Father’s love.

Let all my life, tell of who You are And the wonder of, Your never-ending love. Let all my life, tell of who You are. You’re wonderful, and such a good Father.

geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *