Israël

De kop is er af.

De kop is er af, ik ben goed aangekomen in het Heilige Land. Vanmorgen om 1.15 trok ik de deur van mijn huis achter mij dicht om te vertrekken naar Israël. We verzamelden ons bij het kantoor van Light4Nations en na een Bijbelvers met gebed, vertrokken we richting Amsterdam. Rond 4 uur stond ik samen met mijn teamgenoten in de rij voor de bagage incheck.
Door ons opvallend oranje tenue is het niet moeilijk om contact te maken met de andere wachtende reizigers.

Ik mocht verschillende mensen vertellen dat ik niet naar Malorca, maar naar Israël ging, en waarom we daar naartoe gaan. Toen de koffers waren ingecheckt gingen we vlot door alle controles en om 7.20 waren we “ready for takeoff”.
Na 4.30 uur vliegen zijn we veilig geland op Luchthaven “Ben Gourion”in Tell Aviv. Huurauto en busje opgehaald en door heuvels en dalen gereden naar Bethlehem, waar we om 15.30 aan zijn gekomen, de 1e reisdag zit er op.

Vanavond lekker opfrissen want het is hier redelijk warm (35 graden).
Na het diner nog even napraten, vanavond de airco op 10 en vroeg naar bed.

ik hoop snel weer een verslagje te schrijven, dus hou deze site goed in de gaten.
groeten uit een zeer warm Bethlehem.

Onne

2 thoughts on “De kop is er af.

 1. Johan Miedema schreef:

  Mooi Onne, zo bijven we op de hoogte van jullie belevenissen aldaar bij Gods oogappel.
  Gods onmisbare zegen voor jullie en gezegende ontmoetingen
  Johan

  1. Onne schreef:

   dank je wel Johan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *