Nederland

Meneer bent u duurzaam

Loop je in Drachten, komt er een jonge man op je af en vraagt: bent u duurzaam? Mijn antwoord was iets anders dan dat hij had verwacht. Jazeker, ben ik duurzaam, ik heb het eeuwige leven. Verbluft door mijn reactie vraagt de jonge man: hoe kan dat dan? Met deze aanleiding mocht ik hem vertellen van Jezus die ons eeuwig leven wil geven.
Hoe kan ik dat dan krijgen vraagt de jongen? Door vergeving te vragen voor de fouten die je hebt gemaakt, en je hart en leven aan Jezus toe te vertrouwen.

Ga vanavond als je thuis bent op de knieën en bid tot Hem, en je leven zal nooit meer zijn zoals het nu is. Jouw denken en leven zal veranderen en de Heilige Geest zal jou helpen om voor Jezus te leven.

Denk er maar eens over na, de keuze is aan jou!

Na deze korte uitleg gaat hij zijn ingestudeerde verhaaltje doen over duurzame energie, maar ik zeg hem dat ik niet ga overstappen naar een andere provider. Hier eindigt ons gesprekje en ik wens hem nog veel succes, en loop door.

Je hoeft het niet te zoeken, maar als de gelegenheid daar is, heb jij je verhaal dan paraat? Het hoeft  niet een ingestudeerd verhaal te zijn maar het is goed om in het kort het evangelie te kunnen delen met mensen die je zomaar tegen komt.

predik het Woord. Volhard daarin, gelegen of ongelegen (2 Tim 4)

u zult de kracht van de Heilige Geest ontvangen, Die over u komen zal; en u zult Mijn getuigen zijn, zowel in Jeruzalem als in heel Judea en Samaria en tot aan het uiterste van de aarde. (Hand 1)

The future begins with His story!

One thought on “Meneer bent u duurzaam

  1. Janita schreef:

    Fijn dat je goed bent aangekomen.. Veel plezier in Israël!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *