Nederland

STOF OP DE STOFZUIGER

De maand mei loopt op zijn eind en ik kan zeggen dat deze maand weer heel veel heeft opgeleverd. Ik mocht ruim een week met nog drie andere mannen naar Israël gaan om met mensen te praten, met mensen te bidden en mensen te bemoedigen. Het weekend na thuiskomst mocht ik meewerken aan het Tienerevenement Square, waar bijna 700 tieners een geweldige tijd beleven. Ook hier mag ik veel jonge maar ook oudere mensen bemoedigen en weer hoop geven. Na Square reis ik af naar Biddinghuizen in de Flevopolder waar de Opwekkings Conferentie wordt gehouden. Ook daar heb ik een dienende taak. Op het tienerterrein hangt een spandoek waarop staat: The Place to be! Je zult begrijpen dat ik daar natuurlijk graag wil zijn. Ik hou veel van jongeren en mag voor hen soms een “Geestelijke vader” zijn. Dan reis ik af naar Arnhem voor de EO Jongerendag waar ik fungeer als aanspreekpunt en als tribunemanager mag zorgen voor de veiligheid. Als kers op de taart help ik mee met het concert van Kari Jobe in Veenendaal. Pffffffffff ff bijkomen hoor! Het was een drukke, intensieve en zeer gezegende maand. Van stofzuigen kwam niet veel en er zat dan ook stof op mijn stofzuiger!

Ik denk dat ieder mens ten diepste op zoek is naar een stukje bevestiging. Ieder mens heeft dit nodig. Ook ik vraag mij wel eens af: doe ik het wel goed? Is dit wat God van mij vraagt? Kom ik zo tot mijn doel? Soms krijg je antwoord, maar vaak ook niet. Dat geeft onzekerheid en roept nog meer vragen op. De afgelopen dagen waren heel goed. Als je merkt dat wat je doet iets positiefs uitwerkt in andere mensen, geeft dat enorm veel energie en een vurig verlangen naar meer. Met een tevreden gevoel schrijf ik deze blog. Ik weet dat God met mij onderweg is en dat Hij die weg voor mij uitstippelt. Dat geeft rust en zekerheid in je denken.

Veel mensen weten dat ik de laatste jaren nogal wat heb meegemaakt. Er waren “goede” tijden maar ook veel minder “goede” tijden. Ik zit nog steeds in een uitkeringssituatie en dat zal misschien ook nog wel even zo blijven. Ik moet mij dus nog wel verantwoorden bij deze instantie. Omdat ik een “vurig verlagen” heb om volledig in God’s koninkrijk aan het werk te gaan, belemmert deze afhankelijkheid mij wel om daar helemaal voor te gaan. Nu zou je kunnen zeggen: dan zeg je die uitkering toch gewoon stop! Maar dat durf ik nog niet. Ik heb ook nog een verantwoordelijkheid voor mijn kinderen. Vorig jaar heb ik de stap genomen om mensen te vragen om mij geestelijk maar ook financieel te ondersteunen. Ik ben heel dankbaar dat er enkele lieve mensen zijn die mij financieel ondersteunen in het werk dat ik doe voor verschillende organisaties.

MAAR!!! Ik ben op zoek naar meer mensen die het op hun hart hebben om mij te ondersteunen. Als jij dat bent? Heel graag! Als dat wat ik mag doen jou aanspreekt en je hebt ruimte in jouw budget, hou ik mij van harte aanbevolen. Voor de zendingsreizen, evangelisatie acties, conferenties, pastorale begeleiding, eten en drinken, huisvesting, reiskosten etc. etc. etc. is een inkomen van 2000 euro ruim voldoende. Dat kan zijn: 200 mensen voor 10 euro per maand, of 100 voor 20, of 20 voor 100, of 2 voor 1000.

Pfffffffff dat ik dit durf op te schrijven, is voor mij een hele overwinning. Voor mij is geven veel gemakkelijker dan ontvangen. Bij dit verhaal wil ik je aanmoedigen om je hart te volgen. Als deze site, mijn blogs en het vrijwilligerswerk dat ik doe, jou aanspreekt, neem dan de stap om mij te ondersteunen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Voor financiële bijdragen om onkosten, reiskosten en overige kosten te kunnen dekken, zou je een eenmalige gift kunnen geven op rekeningnummer NL35INGB0674771257

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *