His story

Zie, Ik maak iets nieuws.

Het zal nu zo’n 8 a 10 jaar zijn geleden dat ik een gebed heb gebeden die mijn leven op zijn kop heeft gezet. Als je God iets vraagt, heb je grote kans dat Hij ja zegt en het ook doet. Ik heb God gevraagd om mij vrij te maken van alles wat mij vast hield en mij belemmerde om voor Hem aan het werk te gaan. Als ik achterom kijk, ging het compleet anders dan dat ik verwacht en gehoopt had.

Ik heb u bij uw naam geroepen, u bent van Mij (Jesaja 43:1).

Denk niet aan de dingen van vroeger, let niet op de dingen van het verleden.
Zie, Ik maak iets nieuws. Nu zal het ontkiemen. Zult u dat niet weten?
Ja, Ik zal een weg aanleggen in de woestijn, rivieren in de wildernis (Jesaja 43:18,19).

Je geroepen weten is natuurlijk super, en dat er iets nieuws komt is ook leuk, maar die weg door de Woestijn gaan en in de Wildernis waar je het eindpunt niet kunt zien, maakt het heel spannend. De afgelopen jaren mocht ik met Jezus door die Woestijn gaan en heb mooie en minder mooie momenten met Hem meegemaakt.

Op Facebook mocht ik zo nu en dan hiervan iets delen. Het nadeel van Facebook is dat je het niet heel gemakkelijk kunt nalezen en het verdwijnt snel naar de achtergrond. Op mijn eigen Website wil ik mijn belevenissen met Jezus, vertellen aan mensen die hierin geïnteresseerd zijn. Ik ga nieuwe, maar ook oudere stukjes plaatsen die gemakkelijk terug te lezen zijn.

Wat ik al had aangekondigd is vandaag werkelijkheid geworden. Mijn eigen site met mijn eigen Blog. Er is nog heel veel te doen, maar het begin is er, en tot nu toe mag het resultaat er zijn (vind je niet?).
Vanmorgen was ik al vroeg in Drachten en heb ik ontbeten met Anthony de Boer. Anthony heeft mij de tip gegeven om mijn verhalen in een blog te vertellen. Hij is ook degene die deze site helemaal heeft ingericht en mij geholpen heeft met het “hoe en wat” er nodig is om een leuke blog bij te houden. Anthony heel erg bedankt hiervoor!!!

Morgenvroeg zullen we naar Israël vertrekken en ik zal via deze blog proberen zoveel mogelijk verslag te doen. Dus hou deze site en facebook, in het oog als je mijn avonturen wil volgen.

Heel veel leesplezier en tot ziens

Onne

One thought on “Zie, Ik maak iets nieuws.

  1. Onne de Vries schreef:

    bijna drie jaar geleden begonnen met een eigen site. vandaag een geheel vernieuwde opzet met alle oude inhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *