Nederland

HEEL ERG IRRITANT!

4 thoughts on “HEEL ERG IRRITANT!

 1. Pierre schreef:

  Dankjewel Onne voor je blog,s je stapt er precies op, geeft een oordeel, zonder te veroordelen.

  1. Onne de Vries schreef:

   erg leuk dat je mijn blog leest en bedankt voor jouw reactie.

 2. adkort schreef:

  Eerste plaats wilde ik zeggen dat u nog steeds direkt tv kijkt, dat doe ik al jaren niet meer. ik neem alle programma op met externe nader te noemen appraaat, bepaalde codes tegen copieren is software matig op te lossen, 2e punt volume van reclame. ik gebruik al jaren een digitale multy band compressor/ limiter. geen vervelende harde frequentie die programma makers trachten uit te zenden.

  1. Onne de Vries schreef:

   bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *